Nieuws

Derde Eurostar-trein start 11 juni tussen A’dam en Londen

Deel dit artikel

Eurostar start vanaf 11 juni 2019 met de derde trein tussen Amsterdam en Londen en komt direct tegemoet aan de vraag van klanten naar aanleiding van Eurostars nieuwe, populaire route van Engeland naar Nederland, die in april van vorig jaar werd gelanceerd.

“De verhoogde frequentie biedt reizigers meer opties tijdens het reizen, waardoor het voor passagiers gemakkelijker wordt om te kiezen voor de milieuvoordelen van hogesnelheidstreinen boven het vliegtuig. Een Eurostar-reis van Londen naar Amsterdam resulteert in 80% minder CO2-uitstoot per reiziger dan een vliegtuigreis. De derde dagelijkse trein brengt Eurostars capaciteit op de route naar het equivalent van twaalf vluchten per dag”, zegt Mike Cooper (CEO van Eurostar). “Onze nieuwe route naar Nederland is tegemoetgekomen aan de sterke vraag van zowel zakenreizigers als vakantiegangers, die steeds meer waarde hechten aan het gemak, het comfort en de naadloze ervaring van hogesnelheidstreinen. Een derde trein per dag zal de capaciteit verhogen en tegelijkertijd meer keuze en flexibiliteit bieden aan onze klanten die reizen tussen deze Europese steden.”

De tickets voor de directe service van Londen naar Amsterdam zijn nu in verkoop alsook tickets voor de trein van Amsterdam naar Brussel vanaf 11 juni. Tickets voor de route van Amsterdam en Rotterdam naar Londen zijn nog onderworpen aan de gebruikelijke bookinghorizon en zullen te koop zijn vanaf 120 dagen voor vertrek via www.eurostar.com.

Dienstregeling vanaf 11 juni 2019

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] aan de vraag van de consument te voldoen, biedt Eurostar nu ook tickets te koop aan voor een derde dagelijkse trein die start in juni van dit jaar met de ambitie om nog extra treinen te introduceren zodra de […]

Vorige bericht

ANVR-Congres 2019 naar Bangalore (India)

Volgende bericht

Code rood vanwege sneeuwval in Oostenrijk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."