Nieuws

Djordy Giesbers aan de slag als Sales Account Manager Vuelandia

Deel dit artikel

Djordy Giesbers is gestart als Sales Account Manager bij Vuelandia, groothandel voor de reisindustrie op het gebied van reisproducten en travel booking software.

Mikel van Nimwegen en Danny Ruitenberg (beiden oprichters/eigenaar Vuelandia) laten weten enorm blij te zijn dat Giesbers aan de slag gaat voor Vuelandia. “Het aantal partners van Vuelandia is hard aan het groeien en met de komst van Djordy kunnen we de groei ook zeker met vertrouwen aan. Djordy wordt contactpersoon voor een aantal van onze retail partners en zal uiteraard aanwezig zijn bij diverse evenementen.”

Sfeer
Giesbers laat weten het al erg goed naar zijn zin te hebben bij Vuelandia. “Er worden door Vuelandia geweldige producten aangeboden die ik al kende voordat ik hier aan de slag ging. Daarnaast is de sfeer in het team ontzettend goed. Ik ben leergierig en Vuelandia is voor mij het juiste bedrijf om mijn carrière in de reisbranche te vervolgen.” Giesbers was voorheen werkzaam bij onder meer TRAVel Media.

Ontbijt
Een van de eerste evenementen waar reisprofessionals Giesbers en zijn collega’s kunnen ontmoeten is tijdens de Vakantiebeurs Vakdag op woensdag 15 januari 2020. Zowel tijdens de ontbijtsessie (waarvoor je je hier kunt aanmelden) of overdag tijdens de diverse presentaties en de netwerkborrel. Benieuwd wat Vuelandia jou tijdens de Vakantiebeurs Vakdag nog meer te bieden heeft? Lees hier meer.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Grootschalige staking in Frankrijk

Volgende bericht

New York ontvangt recordaantal Nederlandse toeristen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.