CoronavirusNieuws

Financieel onvermogen LEVEL Europe

Deel dit artikel

LEVEL Europe, de in Oostenrijk gevestigde lowcost luchtvaartmaatschappij die voorheen ANISEC heette, is van plan een faillissementsaanvraag in te dienen. De luchtvaartmaatschappij is met onmiddellijke ingang gestopt met haar activiteiten.

Klanten die hun vluchten via andere kanalen dan de website van LEVEL Europe hebben geboekt, moeten rechtstreeks contact opnemen met de partners van de luchtvaartmaatschappij om te bevestigen of hun reisplannen worden beïnvloedt en welke opties er mogelijk zijn. Dat laat LEVEL weten.

Wie via de website van de luchtvaartmaatschappij heeft geboekt, moet contact opnemen met de door de rechtbank aangewezen administrateur om de opties te controleren. LEVEL is onderdeel van de International Airlines Group (IAG) met hubs voor de korte afstanden in Wenen en Amsterdam en hubs voor lange afstanden in Barcelona en Parijs-Orly.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Financieel onvermogen LEVEL Europe […]

Vorige bericht

Transavia start vluchten weer op vanaf Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport

Volgende bericht

Leer van de besten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.