Nieuws

Sunair: Guernsey vanaf Eelde volgeboekt

Deel dit artikel

Goed nieuws uit Alphen aan den Rijn, want de nieuwe charter van Sunair Vakanties vanaf Groningen Airport Eelde naar Kanaaleiland Guernsey is helemaal volgeboekt. “Tot op de laatste stoel! Natuurlijk hadden we geloof in deze nieuwe route als aanvulling op de Rotterdam route, maar dat het zo snel vol zou zijn overtreft onze verwachtingen”, aldus Marc van Amsterdam (directeur Sunair).

“We zijn in december actief met promoten begonnen met onder andere een zeer succesvolle reisagenten presentatie-avond op Eelde, waarbij 140 reisagenten aanwezig waren. We zijn de noordelijke reisagenten zeer dankbaar want zij hebben ons initiatief met beide handen opgepakt en een groot deel van de boekingen voor hun rekening genomen”, zo laat Van Amsterdam weten. “De vraag is er nog steeds en we zien nu dat klanten uit de noordelijke provincies die dit seizoen écht willen gaan, er nu zelfs voor kiezen om naar Rotterdam The Hague Airport te rijden. Maar volgend jaar nieuwe kansen want natuurlijk kijken we dan wederom naar de mogelijkheid om een charter vanaf Eelde in de markt te zetten. De bestemming is echt op de kaart gezet in Noord Nederland!”

Guernsey images for Mary Taylor – Visit Guernsey – Pictures: Chris George Photography – Coast Media –

Deel dit artikel
Vorige bericht

Corine Tusveld nieuwe Product- & Marketingmanager The Travel Club

Volgende bericht

KLM stapt groots in running

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.