CoronavirusNieuws

KLM gaat vluchtcapaciteit aanzienlijk verminderen

Deel dit artikel

De COVID-19-crisis heeft zich de afgelopen dagen verder verspreid, waardoor veel landen steeds strengere maatregelen hebben genomen in een poging om het tempo van de verspreiding van het virus te vertragen. Sommige landen hebben beperkingen opgelegd aan het verkeer van reizigers uit Nederland of meer in het algemeen uit Europa.

Geconfronteerd met deze toenemende beperkingen op de mogelijkheid om te reizen en met een sterk dalende vraag, die de afgelopen weken heeft geleid tot een daling van het verkeer en de verkoop, is de Air France-KLM-groep verplicht om zijn vluchtactiviteit in de komende dagen geleidelijk, maar aanzienlijk te verminderen, dat laat de Air France-KLM-groep weten in een statement.

Capaciteitsvermindering
Air France-KLM verwacht een capaciteitsvermindering tussen de 70% en 90% voor de komende twee maanden. Als gevolg van deze capaciteitsvermindering zal Air France haar volledige Airbus 380-vloot aan de grond houden en KLM haar volledige Boeing 747-vloot. Dit weekend maakte KLM al noodmaatregelen bekend.

Biologische producten van hoge kwaliteit en van zowel Nederlandse als internationale merken: biosuperfoods.net

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Yaxa Reizen staakt activiteiten tot 20 april 2020

Volgende bericht

EasyJet annuleert significant aantal vluchten: "toekomst Europese luchtvaart is precair"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.