Nieuws

KLM’s ‘Tune into your Travel’ maakt wachten aangenamer

Om het wachten op de luchthaven aangenamer te maken, introduceert KLM ‘Tune into your Travel’. Het is het eerste Augmented Reality (AR) reiskanaal dat je vlak voor vertrek in de reisstemming brengt.

Passagiers die op het vliegveld wachten kunnen eenvoudig gebruikmaken van KLM’s nieuwste aanwinst in haar AR-aanbod op sociale media, door de Facebookcamera op hun mobiele telefoon te openen. Met de camera aan de achterkant kunnen gebruikers verschillende reislandschappen verkennen en geanimeerde karakters volgen die op het ritme van de muziek bewegen. Bij het openen van de camera aan de voorkant, kunnen ze gebruik maken van een vermakelijk gezichtsfilter, waarmee ze kunnen interacteren met beelden, muziek en geluidseffecten die door fysieke bewegingen worden geactiveerd.

KLM in de voorhoede met AR-toepassingen
De AR-technologie biedt een wereld aan kansen, die KLM in het belang van haar passagiers graag benut. Na de recente lancering van de AR-handbagagecheck in de KLM-app en in KLM op Messenger, is Tune into your Travel een volgende stap in het AR-aanbod van KLM. Ga naar KLM op Messenger om in de reisstemming te komen. Je kunt Tune into your Travel in het menu vinden onder ‘fun stuff’. Probeer Tune into your Travel hier zelf uit.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Win! Oad geeft wintersport vakantie Noorwegen weg

Volgende bericht

Olga Keegstra nieuwe Commercieel Manager 333travel

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."