NieuwsThomas Cook

Nederlanders nemen 29 Belgische Cook-winkels over

Deel dit artikel

De Nederlandse ondernemers, vader en zoon Bergman (Franz junior en senior), hebben de resterende 29 reisbureaus van Thomas Cook in België overgenomen. De twee willen onder de naam Hillman Travel een netwerk aan zelfstandige reisbureaus opstarten.

Bij de overname van de 29 reisbureaus, die officieel op naam van Bergman Assets staat, is het personeel voor zover bekend niet overgenomen. Het is nog niet duidelijk hoeveel van de 29 winkels er daadwerkelijk open zullen gaan. Geïnteresseerde franchisenemers kunnen zich nog melden. De twee Nederlandse ondernemers geven zichzelf naar het schijnt twee maanden de tijd om goede franchisenemers te vinden.

Het Laatste Nieuws (HLN) meldt dat Hillman geïnteresseerden financieel wil ondersteunen. Winkels waarin geen interesse wordt getoond, worden gesloten. De inboedel zal worden geveild. De andere 62 Thomas Cook-winkels in België werden overgenomen door de Spaanse Wamos Group.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Turkish Airlines houdt 'Workshop Sri Lanka'

Volgende bericht

KLM en Gulf Air gaan codeshare partnerschap aan

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.