Nieuws

Oad in organisatie Walk Challenge Japan

Deel dit artikel

In navolging op drie succesvolle edities van de Walk Challenge wordt in 2020 de Walk Challenge Japan georganiseerd. Arjan Koster, directeur Oad: “Wij zijn trots dat wij, in samenwerking met de projectgroep WCJ2020, deze reis mogen organiseren en begeleiden. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen een fantastische Walk Challenge neer kunnen zetten in Japan in 2020 waar de deelnemers met veel mooie herinneringen op terug kunnen kijken.”

Eerder vond de Walk Challenge plaats in China, Israël en Groot-Brittannië. Na drie succesvolle edities staat Japan op de planning. De Walk Challenge Japan (WCJ 2020) zal plaatsvinden in augustus 2020 en wordt gekoppeld aan de Paralympics die vanaf 25 augustus gehouden worden. Een afvaardiging van de organisatie is onlangs in Japan geweest om het programma en de wandelroutes te bespreken met diverse Japanse overheden en wandelorganisaties, hoteliers en touroperators.

Ook de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) is nauw betrokken bij dit project. “Door de jarenlange samenwerking met Oad, de expertise in wandelreizen en het hoge aantal leden werken wij mee om de Walk Challenge Japan tot een groot succes te maken.”, aldus Paul Sanders, algemeen directeur KWBN.

Pieter Lambrechtse, project manager WCJ2020: “Wat ruim 400 jaar geleden het begin vormde voor de relatie tussen Japan en Nederland en het vereiste eerbetoon aan de Japanse Shogun wordt in 2020 nieuw leven in geblazen door middel van een 6-tal prachtige wandelingen van Nagasaki naar het Olympische Tokyo. Absoluut uitdagend, maar het er aan deelnemen meer dan de moeite waard”.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. Ans van Soelen
    23 augustus 2018 at 13:25

    Mooi dat er een walk-challenge naar Japan georganiseerd wordt. Na het succes van de reizen naar China in 2008 en Engeland in 2012 zien wij uit naar d e informatie over de reis naar Japan.

    Met vriendelijke groet,
    Ans van Soelen

Vorige bericht

Air Transat verkozen tot ‘s werelds Best Leisure Airline

Volgende bericht

Finnair viert 70-jarig jubileum route Helsinki-Amsterdam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.