Nieuws

Samenwerking Miles Attack en Quick Parking van start

Deel dit artikel

Quick Parking is de nieuwste partner van Miles Attack, dat liet Sandra van der Wal (Manager Miles Attack Nederland) in september al in een interview aan TravelPro weten. Quick Parking is net als Miles Attack actief in meerdere landen in Europa en zij hebben dan ook getekend voor een samenwerking in meerdere landen. In Frankrijk, België en Nederland is de samenwerking van start gegaan en in 2019 worden Spanje en Portugal daaraan toegevoegd.

Quick Parking brengt op deze manier haar diensten onder de aandacht bij een grote groep reisagenten in de verschillende markten. Een belangrijke doelgroep voor Quick Parking, die al in zestien landen vertegenwoordigd is en plannen heeft flink uit te blijven breiden.

Om reisagenten persoonlijk te belonen geeft Quick Parking 200 MILES per boeking, het hele jaar door en zonder uitzonderingen. Om deze MILES te verdienen kunnen reisagenten eenvoudig hun boekingen registreren op hun persoonlijke Miles Attack account. Het gaat hierbij om boekingen die zijn gemaakt vanaf 7 november.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Secret Escapes Group koopt TravelBird

Volgende bericht

Schiphol: meer passagiers naar IJsland, Polen en India

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.