Nieuws

Schrijf je in: Vuelandia & Vakantiebeurs Ontbijt voor retail, reisagenten & ZRA’s

Nieuw in 2019 is het speciale Vuelandia & Vakantiebeurs Ontbijt voor retail, reisagenten en ZRA’s. Een nieuwe traditie op de Vakdag (woensdag 9 januari) en speciaal voor deze groep reisprofessionals om het nieuwe jaar en de Vakantiebeurs mee af te trappen.

In het sfeervolle Experience Theater (hal 11) worden de retail en (zelfstandig) reisagenten, naast een netwerkmoment tijdens een heerlijk petit dejeuner, ook een leuk moment en ter inspiratie een hands-on workshop ‘Vloggen met je Smartphone’ door Sunshine Films aangeboden. Dé manier om je klanten op een aantrekkelijke wijze te inspireren op je website en sociale kanalen. “Daarnaast heet Vuelandia iedereen van harte welkom en nemen wij jou in kort mee in onze plannen voor 2019. Want het beloofd weer een mooi jaar te worden! We hopen jou van harte op 9 januari te mogen verwelkomen in het Experience Theater in hal 11. Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar dus vol is vol”, zo laat Mikel van Nimwegen (Vuelandia) weten.

Programma 9 januari
10.00-10.30: inloop & petit dejeuner
10.30-10.45: Vuelandia netwerken
10.45-11.15: Workshop Vloggen met je Smartphone (door Sunshine Films)

Ben je niet in de gelegenheid om naar de vakdag te komen of het ontbijt in het bijzonder, maar wil je wel graag op de hoogte worden gebracht van alle ontwikkelingen in het komende jaar? Laten we dan een afspraak maken! Stuur ons een email (events@vuelandia.com) of bel ons tijdens kantooruren (ma-vr / 09:00-17:30u) via 0900 – 440 00 00.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

2 Reacties

  1. […] te horen. Ben je aanwezig geweest bij de workshop ‘vloggen met je smartphone’ na het Vuelandia petit-déjeuner? Breng dan je skills in de praktijk tijdens je bezoek aan ons theater. Daarnaast organiseren wij […]

  2. […] 10.00 – 11.15: Vuelandia & Vakantiebeurs Ontbijt voor Retail, reisagenten en ZRA’s. Een nieuwe traditie op de Vakdag (woensdag 9 januari) en speciaal voor deze groep reisprofessionals. Meer info. […]

Vorige bericht

Vertrekhal Schiphol ontruimd vanwege bommelding

Volgende bericht

Sunair Vakanties lanceert boekingsactie New York

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.