Nieuws

Vuelandia Workshops voor alle partners in de branche

Op de Vakantiebeurs Vakdag woensdag 9 januari 2019 organiseert Vuelandia workshops over de Travel Navigator in hal 8, Europa Theater. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur.

In het Europa Theater (hal 8) organiseert Vuelandia workshops voor de vlieg-, hotel- en autohuur producten. Jeroen Collenteur (Sales Manager Vuelandia) laat weten: “Iedereen is van harte welkom; dit is hèt moment om alle Vuelandia nieuwtjes te horen. Ben je aanwezig geweest bij de workshop ‘vloggen met je smartphone’ na het Vuelandia petit-déjeuner? Breng dan je skills in de praktijk tijdens je bezoek aan ons theater. Daarnaast organiseren wij een leuke fotoshoot met prijsvraag.” De dag wordt afgesloten met een spetterend verrassingsoptreden en een knallende nieuwjaarsborrel.

Programma 9 januari Europa Theater

13.30- 16.00
Inloop en bezoek aan een van de Vuelandia workshops:

*  Vliegtool

* Hoteltool

* Autohuur

Fotoshoot met prijsvraag

 15.00

Vuelandia Verrassingsoptreden

16.00- 18.00
Vuelandia Nieuwjaarsborrel

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI verlangt ANVR- en SGR-lidmaatschap van haar wederverkopers

Volgende bericht

Thijssen (The Travel Company): "ANVR-lidmaatschap niet ter discussie"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.