CoronavirusNieuws

Sunweb Group verkort restbetalingstermijn naar twee weken

Om klanten tegemoet te komen, heeft Sunweb Group besloten om de restbetaling tijdelijk aan te passen van zes weken naar twee weken voor vertrek. Dit geldt voor alle vlieg- en wintersportvakanties van alle merken binnen Sunweb Group.

Hugo van Drie (Head of Sunweb Sun NL): “Voor iedereen is dit een onzekere tijd. Wij blijven uiteraard de ontwikkelingen en de adviezen van de autoriteiten opvolgen. Wij begrijpen dat klanten vragen hebben over de betaling van hun toekomstige vakantie. Om die reden komen we onze klanten tegemoet en passen wij tijdelijk onze termijn voor de restbetaling aan van 6 weken naar 2 weken voor vertrek.” Mocht een vakantie ten gevolge van het coronavirus alsnog door de reisorganisatie worden geannuleerd, dan ontvangt de klant het reeds betaalde bedrag als tegoed voor een volgende vakantie. Dit staat ook wel bekend als een corona-voucher.

Kosteloos annuleren voor zorgpersoneel
Nederlanders die in de zorg werken en een vakantie geboekt hebben bij een van de merken van Sunweb Group, kunnen tot en met 30 april kosteloos hun vakantie annuleren. Zij ontvangen het reeds betaalde bedrag als tegoed in de vorm van een corona-voucher. Klik hier voor meer info.

Onder Sunweb Group vallen in Nederland de merken Sunweb, Eliza was here, Primavera en Gogo.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] besloot Sunweb Group in maart al om de termijn van de restbetaling aan te passen van zes weken naar twee weken voor vertrek.  Hierdoor is de kans groter dat de klant maar een deel van de reissom heeft moeten […]

Vorige bericht

Visit Norway sluit kantoor in Nederland

Volgende bericht

Dit zijn de versoepelde verplichtingen van SGR/SGRZ/Calamiteitenfonds voor haar leden

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."