Nieuws

200 zro’s The Travel Club

Bij The Travel Club staat de teller op 200 zro’s, dat laat Jeannie Vincent (directeur The Travel Club) weten aan TravelPro.  Vincent: “Wij zijn zo hard gegroeid in hele korte tijd. Deze enorme groei werd als eerste veroorzaakt door het faillissement van Globe eind 2013. Afgelopen jaar zijn veel zro’s gestart als gevolg van faillissement of sluitingen reisbureaus. Maar ook reisadviseurs die hun baan hebben opgezegd om aan de slag te gaan als zro bij The Travel Club”. Tegenover TravelPro liet Vincent eerder al weten met een IATA omzet van 5 miljoen euro bezig te zijn met een eigen IATA-licentie.

Onlangs zijn er twintig zro’s gestart bij The Travel Club die al als zra actief waren  bij een andere zra-keten. “Vrijwel alle zro’s bij The Travel Club hebben spijt dat ze niet veel eerder de keuze gemaakt hebben om zich bij onze keten aan te sluiten. Het is een uitspraak die ik geregeld hoor”, aldus directeur Jeannie Vincent. “De USP’s, het verdienmodel, de vrijheid en transparantie zorgen ervoor dat de teller nu op 200 staat. Allemaal zeer vakbewame dames en heren met veel kennis en ervaring en dezelfde passie voor het vak. Een club om trots op te zijn!”, aldus Vincent tegenover TravelPro.

In de laatste editie van TravelPro vind staat een uitgebreid interview met Jeannie Vincent dat hier gratis is te lezen.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

3 Reacties

 1. Yvonne Kers
  9 december 2014 at 09:56

  Gefeliciteerd Jeannie!

 2. 8 december 2014 at 17:17

  Jeannie, super zeg wat een prestatie !

 3. Tom van Apeldoorn
  8 december 2014 at 15:13

  Knap gedaan!

Vorige bericht

Eerste Boeing 737 KLM in nieuwe livery

Volgende bericht

Reisagenten genieten van pracht en praal Londen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.