CoronavirusNieuws

Tenzing Travel annuleert alle reizen met vertrek t/m 31 mei

Deel dit artikel

Tenzing Travel heeft besloten alle reizen met een vertrekdatum tot en met 31 mei 2020 te annuleren. “Wij kunnen ons voorstellen dat dit een grote teleurstelling is, maar de huidige ontwikkelingen laten ons geen andere keuze. Uiteraard willen wij dat onze reizigers in de toekomst wel hun geplande reis kunnen gaan maken”, aldus de reisorganisatie.

Reizen kunnen worden omgeboekt, of er kan gekozen worden voor een voucher die in de toekomst aan een nieuwe reis besteed kan worden. Voor reizen met vertrek na 31 mei laat Tenzing Travel weten: “Wij kunnen niet inschatten hoe de situatie zich de komende weken en maanden gaat ontwikkelen. Wij zullen circa vier weken voor geplande vertrekdatum contact opnemen met de klant om op basis van de dan beschikbare informatie te overleggen over de reis.”

Author


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. […] Geannuleerd Tenzing Travel laat weten dat hun reisspecialisten juist nu klaarstaan om hun tips te delen en reizigers te adviseren. Daarnaast is er een speciale pagina ingericht met reisinspiratie. Op dit moment heeft Tenzing Travel alle reizen met een vertrekdatum tot en met 19 april 2020 geannuleerd. […]

  2. […] Tenzing Travel annuleert alle reizen met vertrek t/m 19 april […]

Vorige bericht

Nog geen reisverbod voor Nederlanders

Volgende bericht

Effeweg.nl annuleert alle reizen tot 13 mei 2020

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.