NieuwsThomas Cook

Thomas Cook Nederland meldt financieel onvermogen

Deel dit artikel

Thomas Cook Nederland heeft zojuist bij SGR een melding van financieel onvermogen gedaan. Dat laat de reisorganisatie weten.

“Naar aanleiding van de aankondiging van het faillissement voor de Thomas Cook Group Plc. is in de afgelopen 24 uur gekeken naar mogelijkheden om de geboekte reizen bij Thomas Cook Nederland B.V. (Thomas Cook/Neckermann Reizen) uit te blijven voeren. Ondanks alle inspanningen is dit helaas niet gelukt. Daar komt bij dat het niet uit te sluiten is dat de klanten van Thomas Cook Nederland, die op korte termijn op vakantie gaan, geen gebruik kunnen maken van de door hen geboekte accommodatie.”

“Dit betekent dat geen enkele reis doorgaat. Alle vertrekken gepland op 24 september komen te vervallen. Voor verdere instructies verwijzen wij u naar www.sgr.nl.”

Reizigers die vertrekken vanaf 25 september vinden binnenkort meer informatie op de website van neckermann.nl en sgr.nl.


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. […] Lees ook: Thomas Cook Nederland meldt financieel onvermogen. […]

  2. 23 september 2019 at 22:54

    Erg spijtig dit alles, dat vermeden had kunnen worden indien het management maatregelen had genomen. Nu werden ze door RBS in tijdsnood gebracht.

Vorige bericht

Thomas Cook is Tunesische hotels € 60 miljoen schuldig

Volgende bericht

Brussels Airlines annuleert TC-vluchten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."