Nieuws

Thomas Cook organiseert event voor reisagenten

Deel dit artikel

In navolging van het zeer succesvolle Thomas Cook event in juni, pakt het Thomas Cook Salesteam weer groots uit met een avond vol belangrijke info, fun en entertainment voor reisagenten. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus schrijf je nu alvast in en zorg dat je erbij bent op 3 april aanstaande.

Het salesteam van de touroperator belooft een topavond die zal plaatsvinden in Breda, maar houdt het programma nog even voor zich. Gezelligheid, prijzen en een heleboel nieuwe informatie worden gegarandeerd. “De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt om het persoonlijk contact met de reisagenten opnieuw op te bouwen”, meldt Rutgher Verstrepen (commercial owner sales). “Deze avond willen we daarom echt in het teken laten staan van de reisagent, om onze waardering te uiten voor de goede samenwerking en ook omdat we de reisagenten een gezellige en informatieve avond uit gunnen.”

Wie gebruik wil maken van busvervoer, dat door Thomas Cook wordt geregeld, kan dit aangeven op het inschrijfformulier. Er kan worden opgestapt in Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Bezoekers zijn welkom vanaf 17.30 uur, de avond start om 18.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Schrijf je hier in.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 17 maart 2019 at 22:19

    […] 03: Thomas Cook Event. Meer info. […]

Vorige bericht

Circa 5.000 TravelBird-claims terugbetaald: afhandeling duurt langer dan verwacht

Volgende bericht

Lees TravelPro 6 van 8 februari 2019 online

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.