Nieuws

Transavia naar negen bestemmingen vanaf Brussel

Transavia biedt vanaf komende zomer negen bestemmingen aan vanaf Brussel, zoals TravelPro eerder meldde. Het gaat om de volgende bestemmingen: Alicante en Ibiza in Spanje, Verona in Italië, Corfu, Heraklion en Thessaloniki in Griekenland, Tel Aviv in Israël, Agadir in Marokko en Faro in Portugal. Tickets met vertrek vanaf Brussel zijn vanaf vandaag, dinsdag 3 december, te boeken. De eerste vlucht is op 30 maart 2020.

“Wij blijven kijken naar mogelijkheden om onze positie te versterken”, aldus Erik-Jan Gelink (Commercieel directeur van Transavia). “Onderzoek gaf aan dat Brussel ons extra kansen biedt omdat de (lowcost) vraag vanuit Nederland en België naar vliegreizen het aanbod overstijgt. Een aanzienlijk deel van onze huidige klanten en onze bestaande B2B klanten komt reeds uit België en zuidelijk Nederland. Daarom zien wij het starten met vliegen vanaf Brussel als een mooie stap om onze klanten in België en Nederland te blijven voorzien in hun wensen met een aantal prachtige bestemmingen.”

Spanje en Italië
Alicante en Ibiza in Spanje bijvoorbeeld zijn met het mediterrane klimaat en de prachtige omgeving en stranden populaire bestemmingen. Verona in Italië is de stad van Romeo en Julia! En deze romantische stad heeft ook nog eens een plekje op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Op nog geen half uur rijden ligt het populaire Gardameer.

Griekenland en Israël
En dan zijn er drie topbestemmingen in Griekenland. Met het oneindige aantal eilanden, de azuurblauwe zee, het altijd warme klimaat, de enorme geschiedenis en cultuur is dit een land dat velen al in hun hart hebben gesloten. Tel Aviv in Israël is naast een mooie bestemming voor een stedentrip ook een kustplaats met prachtige witte zandstranden aan het glasheldere water.

Marokko en Portugal
Aan de westkant van Marokko ligt Agadir: de perfecte startplek voor een tocht door het Atlasgebergte. Maar in Agadir zelf is het ook goed vertoeven. De bekende halvemaanvormige baai met zandstranden en een bruisende boulevard zijn een must-see. Faro tenslotte is de ‘gateway’ van de schitterende regio Algarve, gelegen aan misschien wel de mooiste kust van Europa. Brede gouden stranden gelegen aan ruige rotspartijen, pittoreske Portugese stadjes, overheerlijke visrestaurants en een fantastisch klimaat; het is alles waar de Algarve zo bekend om staat.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI opent tweede TUI BLUE in Oostenrijk

Volgende bericht

Eindhoven Airport opent Aspire Lounge

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."