Nieuws

TUI werkt samen met studenten Tourism Management

Deel dit artikel

TUI Nederland is een samenwerking aangegaan met de opleiding Tourism Management van Hogeschool Inholland. In opdracht van de reisorganisatie ontwikkelen studenten innovatieve producten. Vorige week ondertekenden Arjan Kers (general manager TUI Nederland) en Simone Groen-Roesink (manager Tourism Management) een samenwerkingsovereenkomst tijdens de kick-off van het project Innovation bij Inholland Diemen.

Circa 280 studenten waren aanwezig bij de kick-off in de centrale hal waar docent Gijs de Graaff een toelichting gaf op het programma van de dag en Suzanne Goossen (manager Business Development & Innovation TUI Nederland) een presentatie hield over de inhoudelijke aspecten. Inholland is de eerste onderwijsinstelling waarmee TUI Nederland een dergelijke verbintenis aangaat.

Het project Innovation en de samenwerking met deze grote reisorganisatie sluiten naadloos aan bij het Inholland-thema Creative Future dat bij de opening van het nieuwe studiejaar is gepresenteerd. Onze studenten, pioniers in de creatieve industrie, komen met innovatieve oplossingen voor actuele en toekomstige vraagstukken van opdrachtgever TUI Nederland. De studenten sloten de dag af door een pitch te geven ten overstaan van vertegenwoordigers van TUI en docenten van de opleiding Tourism Management. Ze kregen direct te horen of ze in aanmerking kwamen voor een ‘Go’ of ‘No Go’.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

1,9% meer passagiers voor KLM afgelopen zomer

Volgende bericht

Laatste maand: winactie musical Wicked in Londen met Holiday Extras

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.