CoronavirusNieuws

Uitbreiding insreisbeperkingen door Israël

Deel dit artikel

Israël heeft de inreisbeperkingen uitgebreid. Vanaf 6 maart mogen reizigers die de afgelopen periode in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Oostenrijk of Zwitserland zijn geweest alleen het land in wanneer zij kunnen bewijzen dat zij na inreis veertien dagen vrijwillig in quarantaine gaan in een privé verblijf. Wie vanuit deze landen naar Israël vliegt, mag niet in een hotel verblijven.

Dezelfde beperking geldt sinds 24 februari voor reizigers uit China, Hong Kong, Macau, Thailand, Zuid-Korea of Japan en sinds 27 februari voor reizigers uit Italië. In Israël worden meerdere maatregelen genomen om het coronavirus te remmen. Zo zijn bijeenkomsten met meer dan 5.000 mensen verboden en worden voetbalwedstrijden zonder publiek gespeeld. Gezondheidsmedewerkers mogen geen internationale reizen meer maken en mensen wordt aangeraden elkaar geen hand meer te geven. In het geval van een massale uitbraak, worden alle Israëliërs van boven de 60 verplicht in quarantaine te gaan. Er schijnen nog strengere maatregelen klaar te liggen in het land. Gisteren werd bekend dat ook Turkije haar inreisbeperkingen verscherpt.


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI: ervaring met uitdagingen

Volgende bericht

Financieel onvermogen voor Golfreizen.nl

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.