CoronavirusNieuws

Universal Orlando Resort gaat op 5 juni weer open

Deel dit artikel

Universal Parks & Resorts heeft aangekondigd om vanaf 5 juni te beginnen met een gefaseerde heropening van Universal Orlando Resort. De heropening zal zorgvuldig worden beheerd met nieuwe maatregelen op het gebied van gezondheid, veiligheid en hygiëne.

De heropening omvat Universal Studios Florida, Universal’s Islands of Adventure en Universal’s Volcano Bay. Universal CityWalk Orlando is op 14 mei al heropend. De nieuwe gezondheids-, veiligheids- en hygiëneprocedures hebben betrekking op elke stap van het bezoek van een gast: hoe ze aankomen, hoe ze omgaan met andere gasten, hoe ze attracties, ritten en shows ervaren en hoe ze eten.

Richtlijnen
“We willen gasten op een voorzichtige en doordachte manier uitnodigen voor onze parken”, zegt Tom Williams (voorzitter en algemeen directeur van Universal Parks & Resorts). “We hebben nieuwe gezondheids- en veiligheidsprocedures ingevoerd voor zowel onze medewerkers als gasten. Daarnaast hebben we hard gewerkt om ervoor te zorgen dat onze gasten kunnen genieten van hun tijd met familie en vrienden. Gasten moeten onze richtlijnen en de aanbevelingen van de CDC en gezondheidsfunctionarissen blijven volgen.”

Temperatuurcontroles
Gasten en medewerkers zijn verplicht om gezichtsbedekkingen te dragen en voldoende afstand van elkaar te bewaren. Daarnaast wordt de temperatuur van alle bezoekers en medewerkers gemeten voordat zet het park betreden. Naast gezichtsbedekkingen en temperatuurcontroles kunnen gasten het volgende verwachten wanneer ze Universal Orlando bezoeken: minder capaciteit in de parken en de attracties, minder zitplaatsen in de restaurants, contactloze betalingen en het gebruik van virtuele wachtrijen bij enkele attracties.

Walt Disney World
Op dit moment is er nog niet bekend wanneer de Disney-parken in Orlando haar deuren weer gaan openen. Ook Disneyland Paris is op dit moment nog gesloten. Shanghai Disneyland is op 11 mei weer heropend.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

VvKR stuurt open brief aan staatssecretaris Mona Keijzer

Volgende bericht

CLIA bereidt reisprofessionals voor op terugkeer cruises

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.