NieuwsThomas CookVideo

Video – Medewerkers Thomas Cook boos

Deel dit artikel

In Engeland hebben ex-medewerkers van Thomas Cook, dat eind september failliet ging, hun woede geuit over de gang van zaken rondom het faillissement van Thomas Cook. “Waarom was £ 200 miljoen teveel om zo’n groot bedrijf met al haar medewerkers en partners te redden van de ondergang? In Duitsland werd meer betaald om Condor te redden.”

Gisteren kwamen er tientallen medewerkers van Thomas Cook naar het parlementsgebouw in Londen, waarin ze opriepen tot een onderzoek naar het faillissement van de Thomas Cook Group. “Eerst waren we verdrietig, maar nu zijn we boos en willen we antwoorden op onder andere de vraag waarom de regering niet heeft ingegrepen”, aldus aanwezige reisagenten.

Thomas Cook Group plc. vroeg 23 september jl. faillissement aan. Niet veel later gingen ook Thomas Cook Nederland en Thomas Cook België failliet. Onderstaande video werd gemaakt door het Engelse vakblad Travel Weekly.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Kijk ook: Video – Medewerkers Thomas Cook boos. […]

Vorige bericht

Martine de Knoop voorgedragen als bestuurslid ANVR

Volgende bericht

Kom je ook naar de TravelPro Dinner Workshop?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.