FilmarchiefNieuws

Video – Waarom een stand op de Vakantiebeurs?

In de dagen voor en tijdens de Vakantiebeurs wordt er altijd volop gediscussieerd waarom je als reisbedrijf met een stand op de Vakantiebeurs in Utrecht zou gaan staan. TravelPro vroeg het aan partijen die er dit jaar stonden.

Dit jaar telde de Vakantiebeurs voor het eerst vier dagen in plaats van vijf, met 103.312 bezoekers trok het reisevent per dag meer bezoekers dan vorig jaar. Volgens de organisatie was de belevingsdichtheid ook was hoger dan ooit, doordat de beurs compacter was opgezet dan in andere jaren en er veel activiteiten waren. Al met al vormt Vakantiebeurs 2019 een mooie opmaat naar de 50ste editie van de Vakantiebeurs in 2020. Bart Meijer (Brandmanager Vakantiebeurs) liet eerder deze week al weten: “We zijn ontzettend trots op dit resultaat. Samen met de reisbranche hebben we met dit geweldige vakantiefestijn het vakantie- en boekingsseizoen 2019 geopend. Dit jaar was de beurs compacter maar met meer exposanten dan vorig jaar. Deze verandering maakte het mogelijk om eenvoudiger een rondje om de wereld te lopen.” Meijer liet tevens aan TravelPro weten dat dit jaar meer reisprofessionals de Vakdag bezochten in vergelijking met vorig jaar.

Onderstaande videocompilatie is ook te bekijken via het filmkanaal op TravelPro.nl.

Waarom een stand op de Vakantiebeurs?

In de dagen voor en tijdens de Vakantiebeurs wordt er altijd volop gediscussieerd waarom je als reisbedrijf met een stand op de Vakantiebeurs in Utrecht zou gaan staan. TravelPro vroeg het aan partijen die er dit jaar stonden.

Posted by TravelPro on Tuesday, 15 January 2019

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

  1. 17 januari 2019 at 14:48

    Hoi Tirso, bedankt voor je bericht. We hebben deze tip nog nooit eerder gehad. Je kan onze video’s ook altijd terugvinden onder ‘film’ op onze website: https://www.travelpro.nl/film/. Groet, Arjen

  2. Tirso
    16 januari 2019 at 11:38

    Jammer dat het filmpje niet te zien is als ik de Facebook cookies niet accepteer

Vorige bericht

Volgt u het nog?

Volgende bericht

Zuid-Afrika: visa-regels voor kinderen versoepeld

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.