NieuwsThomas Cook

Weg van de Massa schiet Thomas Cook omboekingen voor

Deel dit artikel

Het Sambasso-label Weg van de Massa zal alle Thomas Cook omboekingen van reisadviseurs, die aangesloten zijn bij Sambasso, voorschieten.

“Wij bij Weg van de massa horen van reisadviseurs dat ze alle “Thomas Cook” klanten proactief aan het bellen zijn en samen met hen naar oplossingen zoeken. Een mega service operatie branche breed, iedereen draagt zijn steentje bij. Ook wij van Weg van de Massa dragen ons steentje bij. Maar toen wij gisteren echter hoorden van de problematiek van het voorschieten van de reissommen zagen wij een mogelijkheid om een extra steentje bij te dragen”, zo laat Rick ter Laak (mede-eigenaar Weg van de Massa) weten.

Weg van de Massa zal alle Thomas Cook omboekingen van reisadviseurs, die aangesloten zijn bij Sambasso, voorschieten. Ter Laak: “De reissom kan dan later met de SGR uitbetaling verrekend worden. Wij hopen dat deze maatregel de reisadviseurs, die zijn aangesloten bij Sambasso, zal helpen hun klanten nog beter van dienst te zijn.”

Weg van de Massa biedt kleinschalige accommodaties inclusief huurauto aan en fly&drive rondreizen rond de Middellandse Zee en de Canarische eilanden. De touroperator biedt reizen aan naar Tenerife, La Gomera, Gran Canaria, Lanzarote, El Hiero, Mallorca, Sicilië, Rhodos en Cyprus vanaf Nederlandse, Belgische en Duitse luchthavens.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Brussels Airlines schrapt 105 vluchten na Cook-drama

Volgende bericht

Immigratiekaart Curaçao vanaf 1 oktober uitsluitend digitaal

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.