Nieuws

Zomer plust bijna 5% – Turkije populair

Deel dit artikel

Januari is de maand waarin fors voor de zomer wordt geboekt en een indicatie kan worden verkregen van de zomer 2018. De cijfers uit de ANVR-GfK Travelscan laten voor deze maand 4,9% meer boekingen zien. Samen met de vroegboekingen uit de eerdere maanden staat de zomer 2018 op +8%.

Sterkste stijger in januari wat betreft bestemmingen is Turkije met een groei van meer dan 90%. Tot nu staat Turkije op meer dan 60% groei in boekingen in de afgelopen maanden voor de zomer 2018.

Wat betreft de winter 2018 heeft januari 2018 een daling van -2,4% genoteerd. Per saldo komt het winterseizoen 2017/2018 uit op een plus van 2,1%. Naar bestemming blijft Egypte onveranderd de sterke groeibestemming. In januari 2018 zijn 36,7% meer boekingen gerealiseerd dan in dezelfde maand van 2017. Kaapverdië en de Nederlandse Antillen noteren dubbele groeicijfers in de maand januari van resp. +13,9% en +18,3%. Een forse terugval is er voor Italië (-39,3%), België (-30,5%) en Duitsland (-38,5%).

 

 

Author


Deel dit artikel

1 Comment

 1. 14 februari 2018 at 17:17

  Geachte,
  Het doet mij persoonlijk goed om te lezen over Turkije. 
  Als de ” REISADVIES ” tekst aangepast kan worden inde website van BTZ dan geloof ik zekers dat de percentage naar 100 zal stijgen en misschien zelfs meer.
  Ik persoonlijk heb naar BTZ geschreven hierover,  uiteraard  kreeg ik een Diplomatieke antwoord.  Als U , Nederlanders zijnde,  ook even schrijf misschien helpt het. 

  Iedereen is altijd welkom in onze mooie land, vooral de bevolking verdient het.

  Vele warme vredige groeten uit Turkije Istanbul. 

  Salih Kirbas

Vorige bericht

Riksja gaat reizigers in Cuba koppelen aan locals

Volgende bericht

Airtrade verlengt samenwerking Travelport

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."