CoronavirusNieuws

“Afkloppen, bidden en hopen dat alles goed gaat voor de wintersport”

Deel dit artikel

“Het boekt wel redelijk door, maar alleen de boekingen met eigen vervoer. We hebben auto, pendel en vliegreizen. Voor vliegreizen staat men niet echt open, de boekingen zijn op dit moment in ieder geval nog niet op niveau. Het valt heel erg tegen. Wat betreft vliegreizen gaat het op dit moment over Oostenrijk (Salzburg, Innsbrück). Wat betreft de vliegreizen verwacht ik nog wel het een en ander last minute”, aldus aldus Paul van Laarhoven (Business Unit Manager Europa, Long Haul & Coachtours de Jong Intra Vakanties).

“Ik verwacht dat 2021 over het algemeen gesproken een last minute jaar gaat worden. De wintersportreizen per pendelbus lopen redelijk, maar ook dat zijn nog niet de aantallen waarop we hadden gehoopt. Dat heeft één op één te maken met de mondkapjesplicht. Dat vinden de mensen niet zo fijn en dat begrijp ik. De Alpen Express die is gecanceld, dus dan houd je de auto over en die boekingen lopen op hetzelfde niveau als vorig jaar. Dat valt niet tegen.”

Lees het volledige interview met Van Laarhoven en anderen over het wintersportseizoen 2020-2021 in TravelPro #34.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Minister Van Nieuwenhuizen wil haalbaarheid vliegticketgarantiefonds onderzoeken

Volgende bericht

KLM maakt eerste vlucht met Flying-V

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.