Nieuws

Airbnb en Jamaica tekenen overeenkomst

Jamaica Tourist Board en Airbnb hebben een overeenkomst getekend voor de bevordering van het toerisme naar het eiland, waarbij de nadruk wordt gelegd op de geschiedenis en de cultuur van het land. Deze overeenkomst maakt het voor Airbnb mogelijk de positie te versterken en op Jamaica verder te groeien. Voor Airbnb is dit de tweede belangrijke samenwerkingsovereenkomst in het Caribisch gebied.

“Dankzij de diversiteit van het toeristisch product heeft Jamaica veel te bieden aan reizigers die op zoek zijn naar authentieke ervaringen. Door deze samenwerking met Airbnb, zijn wij in staat om de focus op community-based toerisme te vernieuwen en daarbij onze grootste troef – de lokale bevolking – te accentueren”, zegt Paul Pennicook (directeur van de Jamaica Tourist Board). “We voorzien een geweldige samenwerking met Airbnb en kijken er naar uit om de verwachtingen van hun cliënten te overtreffen in ons Home of All Right.”

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Majestic Princess wordt eerder afgeleverd

Volgende bericht

Jeannie Vincent start YourTravel Business

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."