Nieuws

BBI Travel introduceert avontuurlijk vader & zoon arrangement naar IJsland

BBI Travel biedt volgend jaar een nieuw vakantiearrangement aan dat inspeelt op een verlangen en wens van steeds meer vaders – méér tijd met hun kinderen doorbrengen. Het vader &  zoon adventure trip is een 4-daagse reis naar IJsland met een activiteitenprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor jongens in de leeftijd van 9 tot14 jaar. Het programma omvat onder meer een bezoek aan een vulkaankrater, toeren met quadbikes, wildwatervaren of met een speedboot door een canyon racen, een wandeling door een grot, in speciale 4×4 off-road jeeps een tocht maken en een lasergame. ‘Werkende vaders zijn vandaag de dag zoveel tijd kwijt aan hun baan dat tijd met het kroost schaars is. Er is behoefte onder pa’s om meer aandacht aan en tijd met hun kinderen door te brengen. Uit eigen ervaring weet ik dat quality time erbij in kan schieten. Dit arrangement zal de band tussen vader en zoon zeker verstevigen,’ aldus BBI Travel directeur Henk van der Kooi, zelf vader van een zoon in de betreffende leeftijdsklasse. Zijn eigen hectische baan was voor Van der Kooi aanleiding om dit vader/zoon weekend in de markt te zetten. Het vader& zoon arrangement wordt in 2011 aangeboden tijdens Nederlandse schoolvakanties. Overnachting vindt de eerste twee avonden plaats in de sfeervolle houten chalets van North Camp nabij het plaatsje Selfoss. De derde overnachting is in een hotel in de hoofdstad Reykjavik. Vertrekdata in 2011 zijn 22  februari, 1 mei, 3 juli, 17  juli, 14 augustus en 18 oktober. Op de aankomende Vakantiebeurs van 12 tot en met 16 januari 2011 in Utrecht lanceert BBI Travel een ‘Win een vader & zoon IJsland arrangement’ actie. Vaders die met hun zoon/zonen in de leeftijdscategorie 9-14 jaar op de stand van BBI Travel langskomen worden in Viking kleding gehuld inclusief helm en zwaard en op de foto gezet. Op een formulier moeten zij in enkele zinnen aangeven waarom zij deze prijs graag willen winnen. BBI Travel staat in hal 10 (standnummer C051).

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Sawadee Reizen organiseert infodag in Naturalis in Leiden

Volgende bericht

Icelandair vliegt twintig jaar van Keflavik naar Amsterdam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.