Bert Wildeman is per 1 januari jl. aan de slag gegaan als Sales Manager Nederland & België voor Flexible Autos, dat ondertussen al langere tijd actief is op de Nederlandse en Belgische markt. “Flexible Autos is een heel agentvriendelijke autobroker die wereldwijd autohuur aanbiedt. Het gaat ons om een win-winsituatie waarin we partners in business zijn van retailers en touroperators, ook via een goede commissiestructuur.”

SGRZ
Wildeman laat weten dat Flexible Autos, dat huurauto’s aanbiedt van diverse autoverhuurders in meer dan 120 landen op meer dan 22.000 locaties wereldwijd, alleen via de B2B/retail werkt. “De boekingen verlopen via Net Travel Associates BV (dat is aangesloten bij SGR(Z) en ANVR), die optreedt als General Sales Agent voor Flexible Autos.”

Geen concurrentie
Als voordelen aan Flexible Autos noemt Wildeman dat je als reisbedrijf geen concurrentie hebt van Flexible Autos. “Flexible Autos doet niet aan directe verkoop en dat is voor de reisagent een groot voordeel. Daarnaast zijn er verschillende opties die je kunt aanbieden aan je klant, zoals all inclusive pakketten, terugbetaling van eigen risico, gratis annuleren tot 48 uur voor aanvang van huur, geen wijzigingskosten, real-time beschikbaarheid en natuurlijk concurrerende prijzen.”

Ruimte in Nederland én België
De belangrijkste doelstelling is het product verder te optimaliseren voor de Nederlandse en Belgische markt en een volwaardige business partner te worden binnen de retail. Flexible autos is onder andere al actief binnen Spanje, Italië, Frankrijk en in Engeland waar tevens het hoofdkantoor van Flexible Autos is gevestigd. “Flexible Autos ziet dat er ook ruimte is op de Nederlandse en Belgische markt voor een B2B-autobroker. En met de kennis die ik heb met betrekking tot autoverhuur, kan ik vaststellen dat de mogelijkheden absoluut aanwezig zijn, mede door het aanbod van Flexible Autos dat dik in orde is.”

Informeren
De komende weken zal Wildeman langsgaan bij verschillende reisbureaus, actief aanwezig zijn op (sociale) media en bij diverse B2B-workshops in het gehele land. “Ik vind het een prachtig aanvullend product voor de reisretailer. Het wagenpark van FlexibleAutos is breed en aantrekkelijk.” Wildeman laat weten dat geïnteresseerden hem kunnen benaderen door te mailen met bert.wildeman@flexibleautos.com of te bellen op +31 (0)6 -13081969.