Nieuws

Boeing: gehele 737 MAX vloot uit de lucht

Deel dit artikel

Boeing heeft zojuist laten weten de gehele 737 MAX vloot aan de grond te houden. Wel laten ze weten nog het volste vertrouwen te hebben in het toestel.

“Na overleg met de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA), de Amerikaanse National Transportation Safety Board (NTSB), en de luchtvaartautoriteiten en haar klanten over de hele wereld, heeft Boeing – uit een overvloed aan voorzichtigheid en om het vliegende publiek gerust te stellen van de veiligheid van het vliegtuig – besloten om de FAA de tijdelijke opschorting van de activiteiten van de volledige wereldwijde vloot van 371 737 MAX vliegtuigen aan te bevelen”, aldus Dennis Muilenburg, president, CEO, voorzitter van The Boeing Company.

In veel landen was het luchtruim al gesloten voor de 737 MAX, ook de Amerikaanse President gaf de opdracht om de toestellen in de Verenigde Staten aan de grond te houden.

Auteur


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. […] incident komt nadat de wereldwijde vloot van 737 MAX-vliegtuigen voor onbepaalde tijd aan de grond moet blijven na twee fatale crashes waarbij het type vliegtuig was betrokken. Het is niet duidelijk […]

  2. […] Update 13/02/2019: Boeing heeft laten weten de gehele 737 MAX vloot aan de grond te houden.  […]

Vorige bericht

Trump geeft opdracht Boeing 737 MAX aan de grond te houden

Volgende bericht

PostNL stopt met bagageservice

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.