Nieuws

Trump geeft opdracht Boeing 737 MAX aan de grond te houden

Donald Trump de President van de Verenigde Staten heeft opdracht gegeven tot het aan de grond zetten van alle Boeing 737 MAX-8 toestellen na de dodelijke vliegtuigcrash van zondag in Ethiopië, dat meldt Sky News.

Trump: “We gaan een noodbevel uitvaardigen om alle vluchten van de 737 MAX-8 en de 737 MAX-9 en de vliegtuigen die bij die lijn horen aan de grond te houden.” De president wil dat elk toestel naar zijn bestemming vliegt en vervolgens aan de grond wordt gehouden.

Eerder liet Boeing in een statement weten dat er gewoon met het toestel gevlogen kan worden, ook na overleg met de Trump. De President is inmiddels teruggekomen op deze beslissing.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Trump geeft opdracht Boeing 737 MAX aan de grond te houden […]

Vorige bericht

Tweede editie Disney Loves Jazz in Disneyland Paris op 15 juni

Volgende bericht

Boeing: gehele 737 MAX vloot uit de lucht

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.