Nieuws

Reisadvies Bonaire vanaf 19 mei op geel

Het reisadvies voor Bonaire wordt vanaf 19 mei geel, dat heeft een woordvoerder van Buitenlandse Zaken bevestigd aan TravelPro. Gisteravond heeft het RIVM de Tweede Kamer geïnformeerd om Bonaire niet langer als hoog risicogebied aan te wijzen.

“De aanpassing kan vanwege een nahang-procedure 19 mei zijn doorgevoerd waardoor Nederlanders naar Bonaire op vakantie kunnen. Bij terugkeer in Nederland is er geen PCR-test of quarantaine nodig.” Gisteravond werd bekend dat vanaf zaterdag 15 mei de reisadviezen weer per land/regio worden gegeven. Van onder andere Griekse eilanden, Portugal, IJsland, Finland en de Balearen wordt verwacht dat deze zaterdag een geel reisadvies krijgen.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Transavia: boekingen stegen fors gisteravond

Volgende bericht

Versoepeling reisadviezen Aruba, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius en Saba aanstaande

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.