Nieuws

Corendon doet bod op Veneto Beach Hotel Curaçao

Deel dit artikel

Corendon heeft een bod uitgebracht op het failliet verklaarde Veneto Holiday Beach Hotel, dat heeft een woordvoerster desgevraagd bevestigd tegenover TravelPro. “De locatie is geweldig, dus wij hopen snel met positief nieuws te komen. De interesse is overigens alleen in het hotel en niet in het casino en restaurant.”

Het Veneto Holiday Beach zat langere tijd in de problemen en in augustus werd duidelijk dat het voor de eigenaar niet meer mogelijk was om de rekeningen te betalen. Eerder kwam aan het licht dat de eigenaar zijn personeel niet meer betaalde. Het Holiday Beach Resort ligt beachfront, aan de Pater Euwensweg in Willemstad op een kwartiertje rijden van Curaçao International Airport en werd gebouwd in 1968 en stond in de beginjaren bekend als Holiday Inn.

De woordvoerster van Corendon bevestigde tevens dat er uitbreidingsplannen zijn voor het Livingstone Resort op Jan Thiel, zodat het aanbod van Corendon op Curaçao verder toeneemt. “Het idee is nu dat er volgend jaar 100 kamers bijkomen, maar er zijn bijvoorbeeld nog geen tekeningen.” Corendon Hotels & Resorts verwierf vorig jaar zomer een aanzienlijk deel van het Livingstone Jan Thiel Resort.

In een eerder interview liet Atilay Uslu (oprichter Corendon) weten trots te zijn dat Corendon vaste voet aan de Curaçaose grond heeft weten te krijgen. “Het toerisme naar het eiland in de Caribische Zee biedt daarnaast voldoende potentieel om het resort de komende jaren uit te breiden. Reizigers waarderen het fantastische klimaat, de schitterende baaien en gemoedelijke sfeer. Voor Nederlandse en Belgische vakantiegangers is ook de taal een groot voordeel.”


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. 27 september 2018 at 01:12

    Ik gun en wenst Corendon met deze nieuwe aanwinst veel succes en hoop dat men hiermee het toerisme en dus ook de werkgelegenheid voor Curaçao kan stimuleren en behouden !
    Ik logeerde meermaals in het Holiday Beach hotel en vond de locatie best gunstig, alleen de laatste tijd zag je dat het een nieuwe impuls nodig had en moge Corendon, die ook Maastricht airport positief op de kaart brengt, dit voor Curaçao doen ! Ik draag het liefelijke eiland en zijn bewoners een zéér warm hart toe en hoop dat de economie hiermee versterkt wordt !

  2. […] deze maand bevestigde Corendon tegen TravelPro dat het een bod had gedaan op Veneto. “De locatie is geweldig, dus wij hopen snel met positief nieuws te komen”, zo liet een […]

Vorige bericht

Video - Travel Counsellors omarmen partners op leveranciersdag

Volgende bericht

Doe-het-dan-lekker-helemaal-zelf!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.