CoronavirusNieuws

Corendon stelt hervatting Turkije-vakanties opnieuw uit

Corendon heeft de datum voor het hervatten van haar Turkije-vakanties opnieuw naar achteren geschoven en heeft besloten om in ieder geval tot en met 26 augustus geen vakanties naar het land uit te voeren.

Voor de reizen naar Turkije na deze datum volgt Corendon het reisadvies en zal pas weer reizen gaan uitvoeren nadat het reisadvies is versoepeld.

Eerder kondigde de reisonderneming aan vanaf 10 juli weer te gaan vliegen naar de Turkse badplaatsen, ondanks het oranje reisadvies. De reisorganisatie verzette deze datum in eerste instantie naar 29 juli, nadat er een motie in de Kamer is aangenomen waarin de regering wordt opgeroepen de Kamer zo snel mogelijk te informeren over het beleid ten aanzien van vluchten naar risicovolle gebieden en de criteria op basis waarvan vluchten naar dergelijke bestemmingen kunnen worden gestaakt. Minister-president Mark Rutte noemde het uitvoeren van vakanties naar een land met een oranje-reisadvies “onverstandig en onverantwoord”.

Lees meer over Turkije, het reisadvies en de gevolgen ervan in TravelPro 32, die vrijdag 7 augustus digitaal verschijnt.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Eindhoven Airport: 70% minder passagiers, 50% minder vluchten

Volgende bericht

Canarische Eilanden gaat mogelijke coronakosten toeristen vergoeden

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."