CoronavirusNieuws

Duitsland: reiswaarschuwing voor Turkije gedeeltelijk opgeheven

De Duitse regering heeft de reiswaarschuwing voor Turkije gedeeltelijk opgeheven. Het gaat om de provincies Antalya, Izmir, Aydin en Mugla.

Alle vier de provincies zijn vakantiegebieden – Aydin, Izmir en Muglain in de Egeïsche regio en Antalya in in het Middellandse Zeegebied. Tot nu toe was Turkije een van de ongeveer 160 landen buiten de Europese Unie en het Schengengebied waarvoor de reiswaarschuwing in Duitsland tot 31 augustus daadwerkelijk gold. Met de huidige stap maakt de Duitse regering voor het eerst een uitzondering.

Test
De Duitse regering benadrukt dat het de reiswaarschuwing wordt versoepeld op voorwaarde dat toeristen het uitgebreide toeristische- en hygiëneconcept dat door de Turkse regering is verordend, strikt wordt nageleefd. Dit omvat een verplichte PCR-test voor alle reizigers in Turkije binnen 48 uur voor terugkeer naar Duitsland.

 

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Costa Cruises introduceert nieuw gezondheids- en hygiëneprotocol

Volgende bericht

Besluit SGR: ook garantie op geboekte reizen na 16 maart

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.