CoronavirusNieuws

Einde voor CarDelMar

Deel dit artikel

De Duitse autobroker CarDelMar is definitief gestopt. Het bedrijf, dat in de zomer van 2014 definitief eigendom van online reisaanbieder Expedia werd, schrijft op haar website dat ‘Het moment om afscheid te nemen is gekomen …’.

Expedia kocht het moederbedrijf van CarDelMar, Auto Escape Group, destijds van investeringsfonds Montefiore Investment en het management van Auto Escape Group.

Verder schrijft de autobroker dat het haar spijt de sluiting van de website CarDelMar.com/nl aan te kondigen. “Het is een genoegen om u de afgelopen vijftienjaar van dienst te zijn geweest. Wij raden u aan om uw huurauto te boeken bij ons zusterbedrijf Expedia.nl.
Maak je geen zorgen als je een reservering bij ons hebt. We garanderen dat u geen hinder ondervindt van deze wijziging. Ons autoverhuurbedrijf zorgt voor uw reservering.”

De Expedia Group kondigde het einde van CarDelMar overigens al afgelopen zomer aan. Het bedrijf liet weten al haar autoverhuuractiviteiten te gaan bundelen. In Nederland was CarDelMar alleen nog b2c actief nadat het in 2015 haar samenwerking met de b2c stopte. Ook in Duitsland was CarDelMar, dat in 2005 werd opgericht, enkel nog b2c actief.


Deel dit artikel
Vorige bericht

DTRU positief over benoeming Michelle de Wit als bestuurslid ANVR

Volgende bericht

Overheid start praktijkproef Quarantaine Reischeck

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.