Nieuws

Expedia lanceert ‘TAAP’ nu ook in Nederland

In navolging op het grote succes van het partnerprogramma voor reisagenten (TAAP, Travel Agent Affiliate Program) in Europa, Azië, de Pacific en Noord-Amerika lanceert Expedia -de grootste online aanbieder van reizen ter wereld- deze maand het programma ook in Nederland. Sinds begin november kunnen reisagenten direct toegang krijgen tot het reisaanbod van Expedia en krijgen zij interessante commissies over vluchten, hotels, pakketreizen, autohuur en overige activiteiten.

Expedia.nl is onderdeel van Expedia Inc. en biedt zowel zakenreizigers als vakantiegangers informatie en tools om eenvoudig een reis te zoeken, plannen, boeken en voor te bereiden. Nederlandse reizigers kunnen elk moment van de dag de beschikbaarheid van vluchten hotels, autohuur, pakketreizen en lastminute aanbiedingen opvragen en dit aanbod vergelijken en boeken. Met de komst van het nieuwe partnerprogramma kunnen Nederlandse reisagenten nu ook met Expedia gaan samenwerken en extra omzet creëren. Reisagenten die partner willen worden van Expedia kunnen zich registreren op www.expediaaccess.com/nl. Na ontvangst van een logincode en password, kunnen zij direct reserveringen maken. De commissies -die afhankelijk van de soort boekingen uiteenlopen van 5-20%- worden één keer per maand overgemaakt aan het reisbureau.

Meer over Expedia en dit nieuwe partnerprogramma lees je in TravelPro van deze week.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

TJ van Apeldoorn nieuwe accountmanager TravelPro

Volgende bericht

KLM Open in 2013 weer naar Zandvoort

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.