KLM heeft haar vernieuwde World Business Class-stoelen geïntroduceerd waarvan alle Boeing 777-toestellen, zowel de Boeing 777-300 als de 777-200, worden voorzien.

De nieuwe World Business Class-stoelen van KLM zijn breder en beschikken over een schuifdeur die zorgt voor meer comfort en privacy. De stoelen zijn gemiddeld 10 – 15 procent lichter dan Business Class-stoelen in hetzelfde segment.

Tekst gaat verder onder de foto.

De vernieuwde World Business Class-stoelen bieden passagiers een ruime en comfortabele omgeving tijdens hun vlucht. Enkele hoogtepunten van de nieuwe stoelen zijn:

  • Directe toegang tot het gangpad voor elke passagier, waardoor bewegingsvrijheid gegarandeerd is.
  • Een lichtgewicht schuifdeur die gemakkelijk geopend en gesloten kan worden, waardoor passagiers kunnen genieten van een hoger niveau van privacy tijdens werken, relaxen en slapen.
  • Persoonlijke instelmogelijkheden en handige functionaliteiten, zoals een instelbare ondersteuning voor de onderrug en een relaxmodus met subtiele rugmassage.
  • De mogelijkheid om de stoel te transformeren in een comfortabel bed van twee meter (198 cm).
  • Diverse oplaadmogelijkheden voor elektronische apparatuur op een handige locatie binnen handbereik, inclusief draadloos opladen.
  • Een afsluitbaar kastje met extra opbergruimte en een ingebouwde spiegel.
  • Een verzonken fleshouder, zodat passagiers hun flesje water veilig kunnen plaatsen, zelfs tijdens eventuele turbulentie.

Tekst gaat verder onder de foto.

De nieuwe World Business Class-stoelen zijn ontworpen op basis van uitgebreid klantonderzoek en KLM heeft samengewerkt met de leverancier, JAMCO, om de stoelen verder te verbeteren. De gekozen Jamco Venture stoel in een 1-2-1 opstelling, met directe toegang tot het gangpad voor elke passagier, is al met succes geïmplementeerd in de World Business Class van de Boeing 787-toestellen.

Naar verwachting zal de ombouw van de vliegtuigen binnen een jaar voltooid zijn.