Nieuws

Geen boeren, wel lange rijen op Schiphol…

Deel dit artikel

‘Schiphol Travel Hell’, ‘de partytenten van Dick Benschop’ en ‘The goverment of the Netherlands is thinking to rename Amsterdam’s airport from #Schiphol to Shithole’. Amsterdam Airport Schiphol was vandaag weer eens het gesprek van de dag. Niet doordat de luchthaven werd geblokkeerd door boze boeren zoals werd verwacht, maar om de lange rijen waarin reizigers terechtkwamen en vluchten die werden gemist.

De afgelopen dagen doken berichten op dat er protestacties op en rondom Schiphol en andere luchthavens zouden plaatsvinden, waarop luchtvaartmaatschappijen en Schiphol reizigers adviseerden om met de trein naar de luchthaven te komen. Hotels in de omgeving van Schiphol deden goede zaken, want reizigers boekten massaal kamers om niet in files terecht te komen.

De Koninklijke Marechaussee had al op tijd pantservoertuigen klaarstaan bij de luchthaven, maar tot op het moment van schrijven is er nog geen trekker gesignaleerd bij de luchthaven. Overigens houdt de Koninklijke Marechaussee nog steeds rekening met (boeren)acties.

https://twitter.com/TimCoronel/status/1542841067237687296

https://twitter.com/arvinkgeorge/status/1543889951472902145


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Dan word je een reclameblaadje, dat moet je niet willen"

Volgende bericht

Avila Beach Hotel komt met een aantal interactieve kunstwerken

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.