Nieuws

Groei toerisme naar Maleisi

Maleisië blijft een populaire bestemming; in 2009 kwamen er wereldwijd 23,65 miljoen toeristen naar het land die goed zijn voor een stijging van 7,4% ten opzichte van het jaar daarvoor. Het aantal Nederlandse toeristen dat naar Maleisië vertrok groeide met 22,4% naar 111.139. België zag eveneens een forse stijging van 7,1%.

Lonely Planet bombardeerde Maleisië tot één van de ‘must visit’ bestemmingen van 2010. Steeds meer toeristen ontdekken Maleisië en genieten van de spabestemmingen, de bijzondere golfcourses, de wildernis van Maleisisch Borneo en van het shoppingparadijs in Kuala Lumpur.

Lees een reactie uit de branche volgende week in TravelPro!

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

25 januari - Nice to meet: de beste chauffeur van Liedekerke

Volgende bericht

ArkeFly zet in op Las Vegas als nieuwe bestemming

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."