CoronavirusNieuws

Ingmar (TravelClown) is nu specialist voor alles onder de gordel

Deel dit artikel

‘Of je nu je schaamhaar, balzak, kont of penis wilt scheren…met de ManMower Trimmer heb je een nieuwe vriend gevonden!’ Het zijn niet de teksten die je verwacht bij een reisondernemer, maar voor Ingmar Bruinsma (oprichter TravelClown) ondertussen dagelijkse kost. Waar zijn reisbedrijf in (corona-)winterslaap is, werkt Ingmar zich de ballen uit z’n broek met zijn nieuwe bedrijf Balzy. “We verkopen trimapparaten en zijn gespecialiseerd in het gebied onder de gordel.”

Hoe kwam je op dat idee?
“Mijn compagnon Nathan (overigens niet uit de reissector) en ik zagen in Amerika een behoorlijk grote club die hier erg succesvol in bleek. We ontdekten dat er in Nederland ook behoefte aan dit soort producten is en hebben ons bedrijf stap voor stap uitgebreid. Nu verkopen wij in Nederland en België dé trimmer voor je kroonjuwelen, je ballen, je zak.”

Het volledige interview met Ingmar is te lezen in TravelPro #08.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Qatar Airways verhoogt vliegcapaciteit naar de Seychellen

Volgende bericht

Griekenland open voor reizigers vanaf 14 mei

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.