Nieuws

Kamer wil beleid dat vakanties naar ‘oranje’ landen verbiedt

De Tweede Kamer wil dat het kabinet touroperators die vakanties naar ‘oranje’ bestemmingen gaan aanbieden nog meer gaat dwars zitten, door met een beleid te komen om deze vakanties tegen te houden.

Aanleiding van dit toekomstige beleid is de aankondiging van Corendon om weer naar Turkije af te reizen, terwijl het reisadvies nog ‘oranje’ is. Tweede Kamer-leden Suzanne Kröger (Groen Links) en Jan Paternotte (D66) zijn zoekende naar een beleid dat sterker is dan het reisadvies. Dat schrijft De Telegraaf. Als voorbeeld wordt de Belgische aanpak genoemd, waar reizigers met een schriftelijke verklaring moeten kunnen aantonen dat hun reis noodzakelijk is.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] Kamer wil beleid dat vakanties naar ‘oranje’ landen verbiedt […]

Vorige bericht

Eliza was here breidt uit met Nederlands aanbod

Volgende bericht

CLIA stopt met Nederland, België en Frankrijk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."