Nieuws

Aanbiedingen voor de kerst bij airberlin

Deel dit artikel

Nog geen plannen voor de kerstdagen en zin om er tussen uit te gaan. Dat is nu mogelijk met de airberlin-actie ‘Flying home for Christmas’. airberlin stelt vliegtickets beschikbaar voor € 88 per persoon voor de heen- en terugvlucht. De prijs is inclusief belastingen, toeslagen en topbonus miles. De actie is geldig op vluchten vanaf Düsseldorf, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück. De reisperiode voor de heenvlucht is 16 en 24 december en voor de terugvlucht is de reisperiode 25-31 december 2010. De tickets voor deze actie kunnen geboekt worden tussen 16en 30 november 2010 via de website airberlin.com/flyinghome-nl.

Traditiegetrouw heeft airberlin nog meer in petto voor de decembermaand. De airberlin-adventskalender opent zijn deuren tussen één en 24 december 2010 voor talrijke aanbiedingen. Ook mogen de kerstbomen gratis meevliegen in het routenetwerk en wordt er tussen 29 november en 24 december op alle vluchten binnen Duitsland glühwein geserveerd. Dat zijn op de vluchten van maandag tot en met vrijdag vanaf vier uur. Informatie over alle acties van airberlin in de decembermaand zijn te vinden op airberlin.com/kerst.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Zeetours Cruises komt met Disney Cruise Line

Volgende bericht

Nieuwe bestemmingen zomer 2011 transavia.com

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."