Nieuws

Laat van je horen! Vul de lezersenquête ‘Reisbranche koste wat kost redden’ in

De Telegraaf-lezersenquête heeft als Stelling van de Dag: ‘Reisbranche koste wat kost redden?’ De krant schrijft dat reisorganisaties in de problemen gaan komen nu toeristen hun vouchers willen inruilen voor cash. Moeten de bedrijven uit de brand worden geholpen om de consumenten tegemoet te komen, of toch maar failliet gaan?

Laat van je horen, doe mee! Vul massaal deze enquête in (voor vandaag 15.30 uur). De uitslag vind je terug op www.wuz.nl.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

2 Reacties

  1. 31 juli 2020 at 12:10

    Wij runnen een kleine lokale reisorganisatie in Indonesie en richten ons op klanten uit Nederland en Belgie. Het toerisme staat ook hier sinds maart stil en het is nog onduidelijk wanneer er weer buitenlandse toeristen mogen en kunnen komen, kleine ondernemers worden financieel hard geraakt, enkele van onze vaste lokale partners zijn al failliet gegaan. Ook al zijn wij geen NL reisorganisatie volgen wij toch de richtlijnen van de NL garantiefondsen en werken wij ook met vouchers. Als wij alle geannuleerde reizen vanaf maart zouden moeten terugbetalen zouden wij dit ook niet redden. Gelukkig hebben we meeste van onze klanten hier begrip voor.

    Groeten uit Java, Indonesie..

  2. […] Laat van je horen! Vul de lezersenquête ‘Reisbranche koste wat kost redden’ in […]

Vorige bericht

Norwegian Cruise Line verlengt annuleringsbeleid

Volgende bericht

ANVR en Air New Zealand bereiken akkoord

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."