CoronavirusNieuws

Derde van Nederland vindt dat reissector gesteund moet worden

Ongeveer een derde van Nederland (30%) vindt dat de reissector gesteund moet worden, dat blijkt uit de ‘wat u zegt’-enquete van de Telegraaf die gisteren werd gehouden. Daarnaast vinden de meeste deelnemers een voucherbank wel een goed idee, laat de Telegraaf weten.

De krant schreef dat reisorganisaties in de problemen gaan komen nu toeristen hun vouchers willen inruilen voor cash. En vroeg in de enquete of reisorganisaties uit de brand moeten worden geholpen om de consumenten tegemoet te komen, of toch maar failliet gaan? 36% van de deelnemers zou het erg vinden als reisorganisaties failliet gaan. Toch laat ook een groot percentage weten (59%) dat ze het niet erg zouden vinden als dit wel zou gebeuren.

Daarnaast laat de krant weten dat de meesten ook niet geloven dat de reisbranche weer op het niveau komt van de coronacrisis. Ook moet er meer duidelijkheid komen over de reisadviezen.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

KLM schrapt 4.500 tot 5.000 banen

Volgende bericht

Rob Jongmans (Reisburo Relik & van Hooft) verlaat reisbranche

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.