MSC Cruises kondigt vandaag de verkoop van MSC Grandiosa aan. De MSC Grandiosa zal op 16 november 2019 beginnen aan haar inaugureseizoen in de Westelijke Middellandse Zee. Vandaag start de verkoop exclusief voor de MSC Voyagers Clubleden inclusief een uitzonderlijk aanbod. Op 19 maart start de reguliere verkoop.

Het schip bevat twee gloednieuwe shows van Cirque du Soleil at Sea, exclusief gecreëerd voor de MSC Grandiosa. Gasten hebben de unieke kans om te genieten van de wereldleider in levend artistiek entertainment. De langdurige, exclusieve samenwerking tussen MSC Cruises en Cirque du Soleil zet nieuwe normen op het gebied van live-entertainment op zee met een totaal van acht originele shows die exclusief te bezichtigingen zijn aan boord van MSC Cruises’ 4 generaties Meraviglia schepen, waarvan dit het derde schip is met het entertainmentconcept  Cirque du Soleil at Sea.

MSC Grandiosa zal haar gasten een onvergetelijke MSC Cruise ervaring bieden, met een bezoek aan de zes prachtige mediterrane steden Genoa, Civitavecchia, Palermo, Valletta, Barcelona en Marseille. In de havens kunnen gasten genieten van een breed scala aan activiteiten om de cultuur en geschiedenis van elke bestemming te ontdekken. Gloednieuw entertainment bovenop het reeds bestaande en bekroonde entertainment wat families kennen van MSC Cruises. Het DOREMI Lab biedt elke dag verschillende thema’s aan, terwijl de DOREMI Studio Lounge zich richt om kinderen te vermaken met de magie van muziek, met als mogelijkheid om liedjes te spelen en superster te worden in je eigen video. Dit ruime aanbod zorgt ervoor dat kinderen van alle leeftijden een onvergetelijke vakantie op zee hebben.

De MSC Grandiosa biedt een uitgebreide keuze van twaalf binnen- en buitenlocaties met een verleidelijk aanbod aan buffetrestaurants tot specialiteitenrestaurants om te dineren. Op de promenade zal een exclusief restaurant voor de MSC Aurea gasten worden geïntroduceerd. De MSC Yacht Club biedt luxe accommodatie en exclusieve services aan, maar ook een reeks van fantastische privéfaciliteiten. Zoals de elegante Top Sail Lounge, een panoramische lounge met spectaculaire uitzichten, een volledig toegewijd restaurant, privébutler en de One Pool Deck, met privézwembad, bubbelbad, zonnedek en bar.

MSC Grandiosa is ontworpen voor alle seizoenen en kan de meeste internationale havens van de wereld bezoeken. Met 181.000 GRTs en een capaciteit voor 6.334 passagiers, wordt dit nieuwe mega-schip de grootste in de vloot van MSC Cruises tot nu toe. Het schip beschikt over de nieuwste milieutechnologie op zee en zal naast EGCS (hybride systemen) en SCR-katalysatoren (nieuwste uitlaatgasreinigingssystemen), ook uitgerust zijn met state-of-the-art afvalbeheer en recyclingmogelijkheden, emissiebeperkende energie- en warmteterugwinningssystemen en zeer geavanceerde afvalwaterzuivering.