Nieuws

Royal Air Maroc gestart op Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verwelkomt een nieuwe luchtvaartmaatschappij; Royal Air Maroc vliegt deze zomer twee keer per week tussen Eindhoven en Nador in Marokko.  

Royal Air Maroc richt zich met de bestemming Nador vooral op reizigers die familie en vrienden bezoeken. Dat geldt ook voor luchtvaartmaatschappij Air Arabia die eerder dit jaar aankondigde te gaan vliegen tussen Eindhoven en Nador.  Royal Air Maroc voert de vluchten uit op donderdag en zaterdag met een Airbus A321 (220 stoelen).

Bezoek aan familie en vrienden in Marokko was lange tijd niet mogelijk omdat de grenzen waren gesloten vanwege de coronapandemie. Marokko stelde de grenzen op 15 juni dit jaar weer open voor reizigers uit het buitenland. Hierdoor is het weer mogelijk om komende zomervakantie familie te bezoeken in Marokko.

Ook de Turkse gemeenschap kan deze zomer doorbrengen met familie en vrienden die met het vliegtuig naar Turkije zijn gekomen. De Turkse luchtvaartmaatschappij SunExpress biedt sinds eind juni vluchten tussen Eindhoven en de stad Izmir. De vluchten worden uitgevoerd op woensdag en zaterdag. Corendon vliegt op dinsdag tussen Eindhoven en de Turkse stad Kayseri. Ook wereldstad Istanboel is vanaf Eindhoven bereikbaar. Pegasus vliegt op dinsdag, donderdag en zaterdag op luchthaven Sabiha Gökcen in Istanboel. Naast zakelijke passagiers mikt Pegasus met de verbinding naar de metropool op de toeristische bezoeker en reizigers die familie/vrienden bezoeken.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Favela Street Curaçao Project te gast bij Curaçao Marriott Beach Resort

Volgende bericht

Luxemburg lanceert nieuwe app voor toeristen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."