Nieuws

Ryanair start Maastricht – Malta in april 2019

Ryanair heeft vandaag de nieuwe route Maastricht – Malta aangekondigd. De luchtvaartmaatschappij laat weten de route, die deel zal uitmaken van het zomerseizoen 2019, tweewekelijks uit te voeren met ingang van april 2019.

Hélène Bégasse (Ryanair) laat weten verheugd te zijn met de nieuwe route. “Om te vieren dat we ons netwerk uitbreiden met deze route bieden we vandaag tot middernacht 20% korting aan op tickets.” Volgens Bégasse worden tickets met deze hoge kortingen zo snel geboekt, dat ze geïnteresseerden aanraadt zich snel te registreren op de website van Ryanair om een ticket te boeken.”

In juli 2015 gingen KLM en Air Malta een code-share agreement aan waarin KLM haar codes en vluchtnummers zal verbinden aan Air Malta vluchten naar Amsterdam en andersom.

Onlangs werd bekend dat AVIAREPS per 1 september aanstaande is aangewezen als full-service vertegenwoordiger in Nederland voor Malta Tourism Authority. Voor het eiland in de Middellandse Zee gaat AVIAREPS werkzaamheden uitvoeren op het gebied van marketing, PR en trade. AVIAREPS verzorgt sinds vorig jaar al de pr en marketing voor Air Malta op de Nederlandse markt.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Uitbreiding all-in Sunny: blijvende invaliditeit door ongeluk verzekerd

Volgende bericht

Noorwegen kijkt terug op een succesvolle evenementenreeks

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.