CoronavirusNieuws

Simi Reizen: boeken zonder aanbetaling

Simi Reizen, organisator van actieve groepsreizen, singlereizen en jongerenreizen, biedt jongeren de mogelijkheid om te boeken zonder aanbetaling.

“In het kader van de recente ontwikkelingen merken we dat veel reizigers wel een reis op het oog hebben, maar uiteraard op dit moment niet boeken”, zegt  Robbert ten Kate. “Voor alle groepsreizen met een vertrekdatum na 1 juni is het mogelijk te boeken zonder een aanbetaling te doen. Op die manier kun je als reiziger al wel je plekje vastleggen op populaire groepsreizen, maar loop je geen financieel risico.”

Reizigers ontvangen op het moment dat er meer duidelijkheid is over een reis een betaalherinnering en hebben dan één week de tijd om hun aanbetaling te doen of alsnog kosteloos te annuleren.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Isropa Reizen annuleert alle geboekte reizen tot en met 6 mei 2020

Volgende bericht

Live To Travel annuleert reizen tot en met 31 mei 2020

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."