Nieuws

Small Planet Airlines gaat claims uitbetalen

Deel dit artikel

Luchtvaartmaatschappij Small Planet Airlines gaat Aviclaim voor €212.000 aan uitstaande vlucht vertraging claims uitbetalen. Nadat Aviclaim was begonnen met het grootschalig dagvaarden van de Small Planet Airlines gaan beide partijen nu over tot een schikking.

Small Planet Airlines kwam recent al veel negatief in het nieuws vanwege de vele vertragingen en het slecht tot niet uitbetalen van de vluchtvertraging claims. Touroperator Neckermann, die de vluchten inkoopt bij Small Planet Airlines moest zich ook meerdere keren verantwoorden. Volgens Remco Kuilman, is Neckermann geen partij in deze zaak en is het de verantwoordelijkheid van Small Planet Airlines.

‘Uiteindelijk merkten wij bij Aviclaim ook dat Small Planet Airlines wel bereid is om te betalen maar het administratieve gedeelte gewoon niet in orde is’, aldus Kuilman. ‘Dergelijke problemen zien wij meer voorkomen bij relatief jonge luchtvaartmaatschappijen.’ De klanten van Aviclaim moeten overigens nog wel even wachten op hun geld, het bedrag zal namelijk in termijnen worden voldaan.

Auteur


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. annelies de heus
    19 september 2018 at 20:51

    ben al sinds maart bezig met planet airlines voor schade vergoeding van heen en terug vlucht.
    heb zwart op wit van TIM en ARNE van planet Airlines dat ze binnen 16 weken betalen nu 20 weken verder nog niks dus ze maar weer gemaild

    en nu lees ik dit waar kan ik zo’n crediteuren formulier krijgen

  2. […] Eind augustus werd bekend dat Small Planet Airlines Aviclaim voor € 212.000 aan uitstaande vlucht vertraging claims gaat uitbetalen. Nadat Aviclaim was begonnen met het grootschalig dagvaarden van de Small Planet Airlines gaan […]

Vorige bericht

Inschrijven Visit USA Roadshow mogelijk

Volgende bericht

ANVR-Congres: 200 deelnemers, inschrijven nog mogelijk

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.