Nieuws

Transavia voegt vier nieuwe zomerbestemmingen toe

Deel dit artikel

Vanaf dinsdag 21 september is het mogelijk om tickets te boeken voor zomer 2022. Met de livegang van dit netwerk breidt Transavia uit met vier nieuwe bestemmingen. Daarnaast zijn er dan nog meer mogelijkheden om nieuwe boekingen te maken naar populaire bestemmingen zoals Malaga en Alicante of unieke bestemmingen zoals Thessaloniki, Bergerac of Salzburg en Innsbruck in de zomer. 

Transavia vliegt komende zomer naar ruim 90 verschillende bestemmingen vanaf de luchthavens Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. Nieuw zijn de bestemmingen Riga in Letland, drie keer per week, Bastia op Corsica, twee keer per week, Bergamo in Italië, drie tot vier keer per week en Kayseri in Turkije, een tot twee keer per week. Riga wordt gevlogen vanaf Amsterdam Airport Schiphol en de andere drie bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Nieuw is de bestemming Bilbao in Spanje met vertrek vanaf Eindhoven Airport, drie keer per week.

Vertrouwen
Marcel de Nooijer, CEO Transavia, “Wij kijken met vertrouwen uit naar de zomer van 2022 en zijn blij met de toevoeging van weer vier nieuwe bestemmingen. Daarmee blijven we inspelen op de wensen van onze passagiers die nieuwe bestemmingen willen ontdekken. We hebben deze zomer gezien dat Nederlanders graag weer op reis willen, voor een vakantie bijvoorbeeld of een familiebezoek. We zien dat de boekingen voor dit najaar stevig aantrekken en ook voor de winter hebben we goede verwachtingen. Die hopen we door te kunnen trekken naar de zomer van 2022. We hebben ons zomernetwerk daarom ingezet op 95% ten opzichte van 2019. Waarbij we als vanzelfsprekend de ontwikkelingen rondom de restricties blijven monitoren en hierop bijsturen waar dat nodig is.”

Charters
Naast lijndienstvluchten voert Transavia in deze zomer ook chartervluchten uit voor verschillende touroperators naar Egypte (Marsa Alam en Hurgharda), Turkije (Antalya, Dalaman en Bodrum), Griekenland (Karpathos, Skiathos en Mytilini) Bulgarije (Burgas) Noord-IJsland (Akureyri), Finland (Rovaniemi) en naar Zweden (Skelleftea). Met deze bestemmingen presenteert Transavia voor komende zomer samen met haar business partners een zeer gevarieerd aanbod.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

“Het was fijn om te zien dat men zich veilig voelt”

Volgende bericht

Allianz Partners biedt dekking voor medische kosten in oranje gebieden

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.